Att omdefiniera sig själv

Jag vet att vi människor har förmågan att ta makten ifrån vårt förflutna.

 

För att göra detta krävs att lämna det förflutna; lämna bitterhet, hat och självömkan och även sluta använda dessa ting som en ursäkt för att inte ta itu med sin egen utveckling. Vända blicken inåt, istället för utåt. Sluta fundera på hur du ska passa in, vad som förväntas av dig och koncentrera dig på att lära känna dig själv. Sätt dina egna regler för livet, vem du vill vara, du kan vara hur du vill, vad du vill, så länge du är den bästa versionen av dig själv.

Utan att döma, fundera på hur du mår med din partner, dina vänner och arbetskamrater. Trivs du inte med dig själv i deras sällskap; känner du dig förminskad, liten eller känner du kanske att du behöver kontrollera att allt är okej ständigt och jämt. Då kanske det är dags att säga adjö till den relationen. Det säger egentligen väldigt lite om den person du umgås med, det säger bara hur Du mår med denna person. Umgås med människor som får dig att må bra i dig själv, där du känner dig kärleksfull, givmild (utan självuppoffring) rolig, och framförallt; dig själv.

Umgås du med människor där du känner att du trivs med dig själv, så kommer du till sist att förstå att den versionen av dig själv är DU, du är värd att älska, du är vacker. Du har makten att utvecklas. Du har makten att ta rodret och välja riktning över ditt liv.

Skrivet i föräldrar förlåtelse kärlek tillfrisknande Utveckling vuxna barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Välkommen till min själ
Här kan du läsa om mina tankar kring livet, hur jag ändrade mörker till ljus, min självbild och hur jag strävar efter att leva livet i sanning med mig själv.