Presentation

10394104_10153098599098894_4334491826649315828_nSedan 16 års ålder har jag haft utställningar, min teknik är nästan uteslutande i olja, ibland målar jag på bladguld, ibland direkt på duken. Under två långa perioder har livet kommit emellan och jag har haft paus från skapandet, men det återvänder alltid och på många vis är det nästan som att kunna andas igen efter att ha hållit andan under lång tid.
Numer har jag ett väldigt harmoniskt liv, tillsammans med min man, en liten son och två underbara bonusdöttrar. Livet är stilla och fylls av familj, vänner, träning och mitt skapande i min lilla ateljé på Styraregatan 34; en liten gruvarbetarbostad i hjärtat av Falun. Du är välkommen att hälsa på för en titt, fika och ett samtal.

Vad jag vill säga dig med min konst
Jag tror att man mer eller mindre kan komma på avvägar i livet, jag är en sådan person som haft en snårskog att ta mig igenom innan jag hittade rätt, både i mig själv och plats i tillvaron. Målandet har varit ett sätt för mig att finna rätt, målandet och det ljus jag om och om igen skapat har varit mitt sökande och min törst efter sinnesro och lycka. Jag hoppas ge dig som betraktar min konst en förnimmelse av sinnesro, stillhet, hopp och kärlek till livet.
Jag vill gärna berätta mer för dig om mitt skapande, teknik, tankar kring målandet och livet i stort och smått. Som konstförening har ni möjlighet att boka besök för en grupp, inte fler än sex personer och ta del av min lilla stuga och min konst, sitta ner och njuta av den tidsresa som ateljén skänker.